Projectmanagement

Wat is een project?

Simpel gezegd: “de voorbereiding en uitvoering van een plan”.  Een evenement is het meest voor de hand liggende voorbeeld: een opendeurdag, een personeelsvergadering, … Maar ruimer bekeken komen ook andere opdrachten aan bod:

  • Het herbekijken van een bepaalde functie of afdeling: werken we nog efficiënt genoeg?  Zijn er aanpassingen nodig/mogelijk? … 
  • Onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen: moet ons bedrijf ook op Facebook, zijn we nog aangepast aan de huidige vraag van de markt, ...
  • Reorganisatie van het bedrijf bv nav snelle groei: klopt mijn organigram nog, moeten functies herbekeken worden, …
  • ...

 

Waarom externen inschakelen?

Heel simpel:

  • Het eigen personeel belasten met deze extra opdracht geeft werkstress: het komt er nog maar eens bij.
  • Een externe firma kan door zijn onbezoedelde blik vaak een frisse kijk op de zaak geven waardoor uw project sneller verloopt én een beter resultaat geeft.

Een project uit handen geven aan externen brengt op lange termijn meer op!

 

Waarom Amant Consult?

Amant Consult heeft reeds meer dan 5 jaar ervaring in diverse opdrachten bij verschillende werkgevers.  Zo hielpen wij een boekhoudafdeling reorganiseren, maakten we webshops voor diverse bedrijven én stonden mee aan de opstart van een nieuw magazine. 

Eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel: merken we bij de analyse van de vraag dat we het project NIET zullen kunnen voltooien, dan melden we dat en betaalt u géén kosten. 

 

Contacteer ons, en wij bekijken met plezier wat we voor u kunnen doen!